30 Ekim 2012 Salı

Koç holding iş başvuru formu iş ilanları

Koç holding eleman alımları insan kaynakları departmanında devam ediyor. Arçelik gibi dev markaları bünyesinde bulunduran koç holding iş başvurusu yapmak için aşağıdaki bağlantımızı kullanabilirsiniz.
Koç holding personel alımı
Hedeflerini, her şeyden önce, sahip olduğu insan kaynaklarından aldığı güçle gerçekleştiren Koç Topluluğu, karşılıklı güven ve saygının hakim olduğu, katılımın ve çeşitliliğin değer gördüğü bir topluluk olma hedefini benimsemektedir. Topluluğumuz üstün nitelikli insan kaynağının teminine, çalışanlarının sürekli gelişimine ve motivasyonunu yüksek tutmaya daima önem vermiştir. Çalışanlarının memnuniyetini ve gelişimini ön planda tutarak bu konulara kaynak ayıran Koç Topluluğu, farklı bakış açılarının ve bilgi birikimlerinin harmanlanması yolu ile yeni, yaratıcı fırsatlar yakalanabileceğine inanmaktadır.
Koç Topluluğunun hedef ve ilkelerinden yola çıkarak en iyileri bünyemize katabilmek adına sene boyunca çalışmalar

Koç Holding eleman alımları
yapmaktayız. Koç Topluluğu olarak işe alımda en önem verdiğimiz noktalardan birini yetkinlikler oluşturmaktadır. Başvuru formumuzda yer alan açık uçlu sorular adayın yetkinliklerini özgeçmiş üzerinden anlayabilmemiz adına ipuçları vermektedir. Hangi departman için değerlendirilirse değerlendirilsin adaylarımızın aşağıdaki dokuz ana yetkinliğe sahip olmasını beklemekteyiz.

Tüm adaylar Koç Topluluğu şirketlerine başvuru süreçleri ile ilgili detaylı bilgiye www.kockariyer.com adresinden ulaşabilirler.


Koç holding eleman alımları iş başvurusu yap | Güncel eleman ilanları Yurtdışı 55 bin yeni eleman alımı var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder